середа, 15 листопада 2017 18:20

Оголену шестикласницю виштовхали із роздягальні на фізкультурі

Оголену шестикласницю виштовхали із роздягальні на фізкультурі
У Черкаській спеціалізованій школі №17 перед уроком фізкультури дівчата виштовхали з роздягальні до залу оголену однокласницю. Фото: www.shukach.com

У Черкаській спеціалізованій школі №17 перед уроком фізкультури дівчата виштовхали з роздягальні до залу однокласницю в одній білизні.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив речник ДСНС у Черкаській області Констянтин Проценко.

Учениці закрили за однокласницею двері роздягальні . 13-річна дівчинка оголена стояла перед двома класами, ніхто із школярів їй не допоміг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жорстоке побиття дівчини натовп школярів знімав на відео

Заступник директора департаменту освіти та гуманітарної політики Марина Бакланова спілкувалася щодо цього із директором школи:

"Під час розмови директор школи Дмитро Бунякін здивувався цій інформації, йому про інцидент нічого не було відомо. Наразі в школі проводять внутрішнє розслідування. Вже опитали трьох класних керівників шостих класів, вони інформацію не підтвердили. Залишилося поспілкуватися ще з трьома класними керівниками".

Вчительці із школи № 17 Наталії Макаренко загрожує звільнення за те, що кричала на дітей посеред уроку. Про це попросили батьки 13 грудня на зустрічі із міським головою Черкас. Раніше у мережі опублікували аудіозапис, на якому Макаренко кричить на дітей 5 класу посеред уроку англійської мови. Також батьків обурило, що розмовляла російською мовою та говорила про любов до радянської влади.

Зараз ви читаєте новину «Оголену шестикласницю виштовхали із роздягальні на фізкультурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути