пʼятниця, 21 лютого 2020 02:39

Нові Санжари охоронятимуть 300 нацгвардійців - Гончарук

Нові Санжари охоронятимуть 300 нацгвардійців - Гончарук
Гончарук розповів про перебіг справ в Нових Санжарах. Фото: УНІАН

На території об'єкта в Нових Санжарах для охорони людей залишається 300 працівників Нацгвардії, ще 100 нацгвардійців - в резерві. Нацполіція посилила патрулювання в регіоні.

Всі евакуйовані українці та іноземці пройшли перевірку і не мають симптомів гострих респіраторних захворювань. Люди - в цілковитій безпеці, заявив прем'єр-міністр Олексій Гончарук в Telegram-каналі.

"Приїхав сюди, щоб переконатися, що все працює. Поговорили з людьми, які знаходяться в санаторії. Переконався, що тут є все необхідне. Об'єкт знаходиться під охороною фізичної і наглядом медиків-інфекціоністів. Ситуація під повним контролем уряду", - додав він.

Троє медичних працівників, які перебували з евакуйованими людьми під час польоту, і в подальшому залишаються з ними. Плюс з ними на території місця обсервації буде ще один медик. Безпосередньо з розміщеними ні персонал медцентру, ні оточуючі контактувати не будуть.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Протести в Нових Санжарах: поліція затримала 24 учасників акції і розпочала цілодобове патрулювання

Поліція почала два кримінальні виробництва за фактом заворушень у Нових Санжарах. Групи агресивно налаштованих людей спровокували сутичку, тому поліція змушена була припинити групове порушення правопорядку.

Зараз ви читаєте новину «Нові Санжари охоронятимуть 300 нацгвардійців - Гончарук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути