середа, 29 січня 2020 13:51

Нарешті схоже на зиму - на Житомирщині вхурделило

Нарешті схоже на зиму - на Житомирщині вхурделило
Житомирську область засипає снігом. Фото: unian.ua

На Житомирщині вхурделило - за дві години випало понад 5 см снігу. На дорогах через снігопад складна ситуація. Слизькими трасами водії їдуть дуже обережно.

Про погіршення погодних умов в Україні попереджають у Гідрометцентрі.

Засипає Житомирщину - там уже білі дороги та дерева. Зранку регіон накрив сильний снігопад. Спочатку йшов сніг із дощем, але потім пішов суцільний сніг, і такий щільний, якого від початку сезону тут не бачили.

За пів години на вулиці стала справжня зима. За дві години насипало до п'яти сантиметрів. І це стало несподіванкою для людей, адже напередодні була справжня весняна погода - сонячно й тепло, аж до +7 градусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україну йде активний циклон. Яку погоду він принесе

Синоптики обіцяють завірюхи та снігопади в Карпатах, на Харківщині та Полтавщині. Вже сьогодні засніжило на Вінниччині, щоправда, через плюсову температуру сніг швидко тане.

29 січня в Києві очікуються сильні опади. Синоптики прогнозують дощ із переходом у мокрий сніг, посилиться вітер. Температура вдень до +1°C, уночі -1°C.

У четвер, 30 січня, очікується мокрий сніг, можливе утворення ожеледиці. У зв'язку з цим дорожники оброблятимуть дороги та тротуари посипальними матеріалами. І підготували до роботи 418 одиниць спецтехніки

Зараз ви читаєте новину «Нарешті схоже на зиму - на Житомирщині вхурделило». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути