Ексклюзиви
пʼятниця, 02 лютого 2018 17:45

Накурений поліцейський насмерть збив пішохода

Накурений поліцейський насмерть збив пішохода
У Черкасах судитимуть поліцейського, який 21 жовтня скоїв смертельний наїзд на людину під впливом наркотичних засобів. Фото: ukr.media

У Черкасах судитимуть поліцейського, який під даєю наркотиків спричинив смертельне ДТП.

Пішохід переходив дорогу у дозволеному місці, про це повідомляє прес-служба прокуратури у Черкаській області.

Смертельний випадок трапився 21 жовтня 2017 року. Перебуваючи за кермом автомобіля "ВАЗ" під дією марихуани, водій рухався по бульвару Шевченка в Черкасах з перевищенням швидкості. Потерпілий переходив дорогу по "зебрі", коли стався наїзд. Від отриманих тілесних ушкоджень він помер на місці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейський погорів на хабарі

Правоохоронці відкрили кримінальну справу про порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого. Винуватця аварії відсторонили від посади.

Запобіжний захід обрали у вигляді домашнього арешту. Йому загрожує до 8 років позбавлення волі та водійських прав терміном на 3 роки. Досудове розслідування провели слідчі прокуратури Черкаської області.

Поліцейський із Чернігова із спільниками продавав зброю в Росію. Зброю створювали на заводі і переробляли з травматичної на бойову. Зловмисників затримали у центрі міста, під час спроби збуту пістолетів ТТ, Макарова та майже 200 набоїв до них, повідомляє прес-служба місцевого управління СБУ.

Зараз ви читаєте новину «Накурений поліцейський насмерть збив пішохода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути