Ексклюзиви
пʼятниця, 18 грудня 2015 19:23

Найдорожчу ялинку відкриють у Бершаді

Як пройдуть свята в райцентрах області, та скільки на це виділили коштів новообрані мери та сільські голови дізнався кореспондент Gazeta.ua . Найдорожча ялинка відкриється у місті Бершадь.

- В нас буде найкраща ялинка серед усіх райцентрів. Сама ялинка жовто-блакитна під українську символіку. Запросимо колективи, які будуть розважати людей. Місто прикрасимо гірляндами та іграшками, - розповідає мер Бершаді, Михайло Кольченко. - Цього року відмовились від салютів, бо дорого.

 

Шаргород

"На Новий рік ніякого грандіозного дійства не організовуємо. Витратимо не більше 60 тисяч гривень. З них 12 тисяч на головну ялинку, за решту купимо подарунки дітям в дитячі садочки. Я вважаю, що не доречно організовувати якесь грандіозне дійство, коли в країні війна. Ми наліпимо вареників, купимо шампанського й відправимо на передову. Необхідно аби наші солдати відчували, що вони комусь потрібні" - каже Ігор Винокур, мер міста.

Ямпіль

"В цьому році придбали штучну ялинку з гарантією на 5 років. Витратили на неї 40 тисяч гривень. В честь її відкриття, 19 грудня організовуємо свято для жителів міста. На свято запрошена філармонія. Також Дід мороз, роздаватиме подарунки дітям, що розкажуть віршик", - коментує секретар міської ради міста Ямпіль, Мирослава Вжещ.

Жмеринка

"До Нового року цілком готові. Чекаємо лишень дива - снігу. Коштів багато витрачати не збираємось. До 40 тисяч гривень маємо вкластися. Всі заплановані заходи будемо організовувати людськими ресурсами. В Жмеринці є дуже хороші танцювальні колективи, надзвичайні скрипалі та саксофоністи. Також на площі є жива ялинка, яку ми щороку прикрашаємо й не ріжемо інших. Гірлянди візьмемо минулорічні", - розповідає міський голова, Анатолій Кушнір.

Хмільник

"На новий рік виділено 20 тисяч гривень. За ці кошти плануємо прикрасити ялинку. Оздобити місто. Купити дітям подарунки. Плануємо також залучати спонсорів аби відправити подарунки солдатам в зоні АТО", - сказав мер міста Хмільник Сергій Речик.

 

Оратів

"Концерт в нас районний будинок культури влаштовує. Ялинку вже декілька років прикрашаємо живу, яку пересадили, щоб не вирубувати нові. На прикраси плануємо витратити 10 тисяч гривень. Частково іграшки на ялинку готує наша художня студія"Юний художник".

За кошти спонсорів плануємо вручити подарунки одиноким пенсіонерам й сім'ям солдатам АТО", - каже селищний голова Ігор Барський.

Гайсин

В нас бюджетом не передбачено святкування нового року. Кожного року збираються підприємці й надають спонсорську допомогу.

По всьому місту будуть ілюмінації, гірлянди. Де яка ялинка чи туя, все буде світитися.

Запрошую бажаючих відвідати, буде краще ніж у Вінниці", - каже мер Гайсина Анатолій Гук.

Новорічна ялинка у Вінниці коштуватиме 500 тисяч гривень.

 
Зараз ви читаєте новину «Найдорожчу ялинку відкриють у Бершаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути