Ексклюзиви
вівторок, 17 березня 2015 18:52

На Вінниччині матір вбила немовля

На Вінниччині матір вбила немовля

16 березня в селі Сиваківці Липовецького району Вінниччини знайшли тіло немовляти. Хлопчик, загорнутий в поліетиленовий пакет, лежав у сараї по провулку Шевченка, 6. Сховала там новонародженого матір, 28-річна Антоніна Присяжнюк. 14 березня вона сама народила дитину. Але через погане самопочуття таки довелося звернутися в лікарню.

"Їй стало зле, пішла в лікарню. Там побачили, що лиш народила. Повідомили в міліцію. Чула, Тоня розказувала, що дитини не хотіла. Народила вдома хлопчика. А тоді поклала в пакет і винесла в сарай. Може дитинка ще була жива, не знаю. Як знайшли тільце - одразу міліції наїхало, швидку викликали. Забрали і породіллю, і мертву дитинку", - розповідає місцева мешканка Наталка.

Антоніна Присяжнюк працює різноробочою на Вінницькому підприємстві "Барлінек". Про стосунки із чоловіками у селі нічого не розповідають. Кажуть, великих компаній, які заважали б сусідам, не бачили. Роботу вона не прогулювала.

Наразі Антоніна перебуває під наглядом лікарів у Турбівській міській лікарні. Тіло немовляти відправили на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. Правоохоронці за фактом трагедії відкрили кримінальне провадження за статтею навмисне вбивство новонародженого. Якщо провину матері доведуть - за злочин їй загрожує до 5 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині матір вбила немовля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути