вівторок, 23 грудня 2014 12:59

На Вінниччині двох чоловіків завалило сміттям
3

22 грудня близько четвертої години дня Вінницьким рятувальникам надійшло повідомлення, що в селі Стрижавка на полігоні твердих побутових відходів шаром ґрунту та сміття привалило двох чоловіків.

Місцеві розповідають, що на звалищі, неподалік Стрижавської колонії №81, часто рилися безробітні та безхатченки.

"Колись це був глиняний кар'єр, коли він став непридатний - сюди почали звозити усілякі побутові відходи. Там є багато металевих деталей, радіотехнічних приборів, які містять кольорові метали. От і паслися тут всі, аби назбирати брухту та здати його. Люди там не просто рилися, а поробили цілі тунелі, як в шахті", - розповіла місцева жителька Станіслава.

На триметрову глибину по метал полізли 23-річний Олександр та 37-річний Руслан, жителі Стрижавки. Їхній 34-річний товариш залишився на поверхні. Він і викликав швидку та рятувальників на місце трагедії.

"Чоловіків привалило у колодязі глибиною три метри. На місці працювали 5 рятувальних загонів ДСНС, але шанси на порятунок чоловіків були мізерними. Розкопати та підняти на поверхню тіла вдалося близько сьомої вечора. Медики лише констатували смерть, після чого тіла були передані правоохоронцям для ідентифікації", - розповіли у прес-службі обласного управління ДСНС.

Наразі причини трагедії з'ясовують правоохоронці.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині двох чоловіків завалило сміттям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути