середа, 08 жовтня 2014 16:23

На Полтавщині чоловік півночі просидів у холодному ставку

На Полтавщині чоловік півночі просидів у холодному ставку
rivnefish.com

 7 жовтня в селищі Семенівка Полтавської області рятувальники витягли зі ставка 39-річного місцевого. Він вирішив скоротити шлях та застряг у багнюці.

 "О 06:00 до 8-го державного пожежно-рятувального посту Семенівки зателефонував чоловік та повідомив про те, що із території місцевого ставка чути крики про допомогу. Ставок знаходиться неподалік від рятувального посту, тож через лічені хвилини працівнки були на місці події, - повідомили в полтавському обласному управління надзвичайних ситуацій".

 "За 20 метрів від берега, в очереті, вони знайшли чоловіка, який по пояс знаходився у воді. Він не міг самостійно вибратися через велику замуленість ставка. Рятувальники човном та у брід дісталися до чоловіка та витягли його на берег. Усього знадобилося більше 30 хвилин аби дістати потерпілого із густої багнюки, - продовжили в управлінні".

 Врятованого направили до лікарні, бо через велике переохолодження він не міг навіть говорити. Його помістили у ванну та відігріли. Виявилося, що він хотів добратися дло найближчого села і в дві години ночі вирушив через ставок.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині чоловік півночі просидів у холодному ставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути