Ексклюзиви
вівторок, 19 липня 2016 12:44

На Одеський припортовий завод знизять ціну

На Одеський припортовий завод знизять ціну

Повторний аукціон з приватизації Одеського припортового заводу може відбутися вже наприкінці літа. Про це під час брифінгу заявив голова фонду Держмайна Білоус.

"Ціна виявилася зависокою, і попри експертні думки, ми мусимо констатувати, що на фоні проблем, які є в економіці України і на підприємстві, - початкова ціна для аукціону є зависокою. Щоб розглянути другий раунд приватизації, нам потрібно переглянути умови, зокрема ціну", - зазначив Білоус.

Він переконує, що інтерес до підприємства не зменшився, зокрема з боку інвесторів з Америки, Туреччини і арабських країн.

"Результат – це теж результат і головне вивчити уроки з цього процесу", - додав Білоус.

Нагадаємо, що в травні Кабінет Міністрів затвердив умови приватизації Одеського припортового заводу зі стартовою ціною пакета акцій заводу в розмірі 13,2 млрд грн. До Фонду держмайна України не надійшло жодної заявки на участь в конкурсі на приватизацію. Торги мали відбутися 26 липня. Для того, аби конкурс відбувся, учасників майбутніх торгів повинно бути щонайменше двоє, один з яких – нерезидент, вони мають надати повний пакет необхідних документів і сплатити спеціальний гарантійний депозит.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Зарубіжні компанії готові будувати в Україні якісні дороги

Зараз ви читаєте новину «На Одеський припортовий завод знизять ціну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути