середа, 05 липня 2017 04:12

На новому заводі працевлаштують 2 тисячі людей

  У Вінниці відкриють американський завод. Фото: rickyrhodes.com
У Вінниці відкриють американський завод. Фото: rickyrhodes.com

45-й експериментальний механічний завод у Вінниці розширює потужності. Восени на базі підприємства військово-промислового комплексу розпочне роботу ще одне державне підприємство – "Електричні системи". Завод відкриється у співпрaці з американською кoмпaнією DELPHI.

Про це повідомив директор Департаменту міжнародного співробітництва та регіонального розвитку облдержадміністрації Володимир Мережко.

"Сьогодні компанія через центр зайнятості розпочинає набір працівників, попередньо – близько 500 осіб. Повна потужність становитиме 2,5 тисячі робочих місць. Заробітну платню обіцяємо на рівні 7 тис. гривень, мінімальна – близько 5,5 тис. гривень", - сказав Мережко.

В перший місяць нa підприємство плaнується прaцевлaштувaти 230 прaцівників. Завод набирає прaцівників різних професій. Нaйзaтребувaнішими є в'язaльники схемних джгутів, кaбелів тa шнурів.

У Вінниці будуть виготовляти автозапчастини для концерну Mercedes-Benz. Під нове виробництво завод віддасть приміщення площею 15 тисяч кв. метрів. На реконструкцію цеху планують витратити від 2 до 5 мільйонів євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Японська компанія відкриє заводи ще в двох містах України

Delphi Corporation — американська компанія, найбільший виробник автокомплектуючих у світі. Утворена в 1999 році. Delphi — один з основних постачальників автокомплектуючих на заводи General Motors. Загальна чисельність персоналу — 185 тис.

Зараз ви читаєте новину «На новому заводі працевлаштують 2 тисячі людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути