понеділок, 23 березня 2015 18:17

На львівському аукціоні побачень зібрали 230 тисяч гривень

 

Під час благодійного аукціону "Купи зустріч – допоможи Україні", який уже вдруге проводили у Львові, вдалося зібрати понад ₴230 тис. За ці гроші організатори придбають реанімобіль для допомоги пораненим бійцям у зоні проведення АТО.

"Реанімобіль ми шукатимемо тоді, коли вже матимемо гроші на руках. За три дні після закінчення аукціону на благодійний рахунок надійшло понад ₴70 тис. Загалом очікуємо понад ₴230 тис. Як показує досвід минулорічного аукціону, люди здійснюють оплату упродовж двох тижнів", – розповіла організаторка благодійного аукціону Ірина Снітинська.

За її словами, вартість медичного автомобіля, який планують придбати в Європі, становить $3 – 5 тис. Крім обладнаного реанімобіля, бійцям передадуть комплект запасних коліс, медичні препарати та інші необхідні речі. Зібраних грошей також вистачить для того, щоб надати адресну допомогу бійцям та їх сім'ям.

Загалом у благодійному аукціоні у якості лотів взяли участь майже 170 людей різних соціальних категорій: бізнесмени, журналісти, діячі культури та мистецтва, представники робітничих професій. Найбільшу ставку – ₴55 тис. запропонували за зустріч із народним депутатом із Львівщини Володимиром Парасюком.

Зазначимо, що благодійний аукціон "Купи зустріч – допоможи Україні" проводять уже вдруге. Під час першого етапу, який відбувався восени минулого року, організатори зібрали близько ₴150 тис. на потреби українських бійців. За ці кошти придбали бійцям бронежилети та шоломи, а також надали їм адресну допомогу.

Зараз ви читаєте новину «На львівському аукціоні побачень зібрали 230 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути