четвер, 21 квітня 2016 20:14

На Луганщині позбавляються "совку"

На Луганщині позбавляються "совку"
Фото: www.rbc.ua

У Луганській області на виконання закону України про декомунізацію демонтували 151 пам'ятник, перейменовані 1425 об'єктів топоніміки (вулиць, площ, провулків та ін.).

Про це повідомили в прес-службі Луганської ОВЦА.

"В області останній і найбільший "вождь" впав в Лисичанську. Для його демонтажу довелося залучати важку будівельну техніку. Залишилося перейменувати кілька вулиць у прифронтових районах", - зазначив керівник Луганської обласної військово-цивільної адміністрації Георгій Тука.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маріупольські депутати відмовились голосувати за вулицю Героїв АТО

Крім того, до Верховної Ради і до Українського інституту національної пам'яті направлені матеріали про перейменування 23 населених пунктів.

У повідомленні зазначено, що фактично за підсумками голосування на засіданні Верховної Ради по Луганській області перейменовані 5 населених пунктів: 3 - в Сватівському районі і 2 - в Міловському.

Нагадаємо, Раді запропонували переглянути закон про декомунізацію.

Зараз ви читаєте новину «На Луганщині позбавляються "совку"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути