четвер, 29 березня 2018 10:12

На капремонт комунальних доріг Дніпропетровської області виділили рекордну суму у 1 млрд грн - Голик

  Радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голик заявив, що капітальний ремонт комунальних доріг області розпочнеться наступного тижня
Радник голови Дніпропетровської ОДА Юрій Голик заявив, що капітальний ремонт комунальних доріг області розпочнеться наступного тижня

Радник голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації Юрій Голик повідомив, що на капітальний ремонт комунальних доріг області (доріг у населених пунктах) в поточному році виділили, згідно з бюджетом регіону, 1 мільярд гривень.

"Це рекордна сума за всі попередні роки", - заявив Голик. 2017-го ці витрати становили 600 млн грн.

За словами Голика, роботи розпочнуться наступного тижня, оскільки за прогнозами в цей час будуть сприятливі погодні умови.

Згідно зі звітом про роботу ОДА за 2017 рік, в області капітально відремонтували 160 шляхів загальною протяжністю 300 км у 94 населених пунктах, а починаючи з 2015-го - 450 шляхів.

"В області вже три роки - з моменту призначення Валентина Резніченка губернатором - на кожну відремонтовану дорогу діє гарантія п'ять років. Низка старих підрядників закінчили свою діяльність кримінальними справами. Залишилися працювати ті, хто гарантує якість", - заявив Голик.

  План ремонту комунальних доріг Дніпропетровської області у 2018 році
План ремонту комунальних доріг Дніпропетровської області у 2018 році

Керівництво Дніпропетровської ОДА наголошує, що воно несе відповідальність за дороги, які знаходяться на балансі області, проте дороги національного значення (між населеними пунктами) знаходяться у веденні державного агентства "Укравтодор".

"Ми, як команда президента Петра Порошенка, ми свідомі того, що дороги - це один з індикаторів економічного розвитку всієї України. Тому ми приводимо в порядок дороги, які не знали ремонту десятиліття, і вимагаємо від підрядників гарантій", - сказав голова Дніпропетровської ОДА Валентин Резниченко.

Зараз ви читаєте новину «На капремонт комунальних доріг Дніпропетровської області виділили рекордну суму у 1 млрд грн - Голик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути