вівторок, 29 березня 2016 12:36

На Донбасі загинули двоє бойовиків, семеро отримали поранення

На Донбасі загинули двоє бойовиків, семеро отримали поранення
uapress.info

Четверо бойовиків отримали поранення в районі Авдіївки, ще двоє загинули і троє бойовиків, дислоковані у Донецьку, зазнали поранень внаслідок необережного поводження з мінно-вибуховими пристроями, передає прес-центр головного управління розвідки Міноборони України.

"Зафіксовано чергові втрати у частинах та з'єднаннях "першого армійського корпусу" , що беруть участь у бойових зіткненнях у районі Авдіївки. 27 березня цього року під час виходу у складі диверсійно-розвідувальної групи отримало поранення чотири російські військовослужбовці 11 омсп", — йдеться в повідомленні, цитує УНН.

Водночас, за даними ГУР МО, 28 березня під час мінування місцевості внаслідок необережного поводження з мінно-вибуховими засобами загинуло двоє та отримало поранення троє бойовиків "5 окремої мотострілецької бригади" з місцем дислокації в Донецьку.

Нагадаємо, російський офіцер Сергій Пулянцев під час чергування підірвав себе гранатою та загинув внаслідок отриманих поранень.

Зараз ви читаєте новину «На Донбасі загинули двоє бойовиків, семеро отримали поранення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути