Ексклюзиви
пʼятниця, 05 жовтня 2018 11:16

На дитячих майданчиках встановлюють камери відеонагляду

На дитячих майданчиках встановлюють камери відеонагляду
Встановлювати відеокамери у Львові планують і надалі. Фото:www.hedera.lviv.ua

Сучасний дитячий майданчик в одному із спальних районів у Львові відтепер перебуватиме під цілодобовим відеонаглядом.

Сигнал ыз веб-камери передаватиметься до спеціального сервісу, на якому батьки за допомогою смартфона або планшета зможуть побачити онлайн, як грається їхня дитина у дворі, - пишуть 24 Новини.

Таким чином розробники і батьки вирішили зробити простір безпечнішим для малечі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка залишила на майданчику 2-річного сина

Безпечне прогумоване покриття, сучасні гірки для малечі та школярів, LED освітлення – це характеристики новітнього дитячого майданчика. Місцеві мешканці розповідають, що раніше на цьому місці були лише кущі та нічого – для дітей. До того ж, батькам доводилось переживати, бо дітям доводилося бавитися ледь не на стоянці, де їздять автомобілі.

Встановлення відеокамер не тільки допомагає батькам пильнувати за дітьми, а й загалом дозволяє мешканцям будинку відчувати себе безпечніше. Кілька камер встановили по периметру багатоповерхівки, мешканці якої об'єднались у ОСББ, і тепер фіксується, хто входить і виходить з будинку.

"Був інцидент – до машини залізли. Камера показала, хто це, і спіймали того хлопця", – розповів місцевий мешканець Володимир.

А подивитись відео з усіх камер можна на сайті одного з міських інтернет-провайдерів. Відеонагляд вони встановили як бонус для своїх абонентів. Керівник провайдера Андрій Боберський пояснив, що камери не лише транслюють відео високої якості онлайн, а й записують інформацію 14 днів на сервери.

Встановлювати відеокамери у Львові планують і надалі.

У Львові визначили переможця конкурсу на найкраще брендування громадського транспорту. Ним став варіант Костянтина Череповського, який передбачає розфарбування міського транспорту у жовтий та білий кольори.

Зараз ви читаєте новину «На дитячих майданчиках встановлюють камери відеонагляду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути