Ексклюзиви
середа, 05 жовтня 2016 13:46

Музичний фестиваль Lviv Acoustic пройде у кінотеатрі

Музичний  фестиваль Lviv Acoustic  пройде у кінотеатрі

8-9 жовтня у Львові вчетверте проходитиме Lviv Acoustic Fest. Організатори зібрали в лайн-апі найперспективніших представників різних жанрів нової української музики: від фолку та інді до тріп-хопу і фанку. Серед учасників: Panivalkova, Latexfauna, Myopia, The Elephants, Blooms Corda, Lemko Bluegrass Band, Плесо, mari cheba.

Lviv Acoustic Fest - це фестиваль, який проводиться у Львові з 2013 року. За три роки існування у його рамках свої акустичні програми представили гурти з усієї України: O.Torvald, Vivienne Mort, Pianoбой, Гапочка, Бахрома, ПНД, Zapaska, Sinoptik, Sasha Boole та багато інших. Lviv Acoustic Fest починав існування в акустичному форматі. Цього року всі гурти виступатимуть у повному складі. "Acoustic" в назві фестивалю - це настрій, а не вимога до звучання. Окрім цього, на відвідувачів очікує дві сцени, свіжий та небанальний лайн-ап, який буде до смаку поціновувачам гарної музики.

Цієї осені Lviv Acoustic Fest пройде на території кінотеатру "Львів", що розташований у самому центрі Стрийського парку. Фестиваль буде першою масштабною подією на території кінотеатру за останні роки. В майбутньому там заплановано створити новий культурний осередок на мапі міста.Вартість акційних абонементів на 2 дні - 200 грн.

Зараз ви читаєте новину «Музичний фестиваль Lviv Acoustic пройде у кінотеатрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути