понеділок, 02 квітня 2018 04:20

Мільйон в бюджет сім'ї: донька Моргунова заробляє більше батька

  Мер Сергій Моргунов та його дружина. Фото: vlasno.info
Мер Сергій Моргунов та його дружина. Фото: vlasno.info

Міський голова Вінниці Сергій Моргунов подав електронну декларацію з інформацією про доходи за 2017 рік. Із членів сім'ї він вказав у документі дружину – Наталію Моргунову та дочку Вероніку. Документ опубліковано на сайті НАЗК.

Сергію Моргунову належить земельна ділянка у Вінниці – 928 квадратних метрів (право власності з 2009 року) та житловий будинок площею 352 квадратних метри (з 2005 року). Донька орендує в обласному центрі 33,3% земельної ділянки площею 142 квадратних метри. Та 270 квадратних метрів у торговому комплексі. Дружина є власницею ТОВ "Вітеком". Вона ж орендує у ТОВ "Супутник Центр" 260 квадратних метрів торгового комплексу, пише glavcom.ua.

Раніше Наталя Моргунова значилася співвласницею ТСК "Пасаж". У декларації за 2016 рік Наталя Моргунова вказувала ще чотири земельних ділянки, яких у новій звітності немає – 562, 93, 129 і 116 квадратних метри.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ще в одному місті з'явиться муніципальний велопрокат

В розділі декларації "Цінне рухоме майно (окрім транспортних засобів)", Сергій Моргунов вказав чотири годинника, два з них марки "Breguet", два – "Vacheron constantin", найновіший годинник придбаний в липні 2012 року. Донька мера в даному розділі задекларувала МАФ, площею 29,5 квадратних метри. Згідно декларації, у сім'ї Моргунових власний автомобіль є тільки у Наталі Володимирівни – "Mercedes Benz GLE 400" 2016 року випуску, придбаний за 1 мільйон 490 тисяч гривень.

На посаді міського голови Моргунов заробив 318 тисяч гривень. Сума процентів від вкладу в "Укрексімбанку" становила 12,3 тисячі гривень, в "Укргазбанку" - 10,9 тисяч гривень. Минулого року мер отримав у подарунок сертифікат на 600 гривень.

Наталя Моргунова задекларувала 39,7 тисяч гривень зарплати за роботу у ТОВ "Віком". 92 тисячі гривень доходу з депозиту в "Укргазбанку" та 1 мільйон 149 тисяч гривень доходу з підприємницької діяльності. А також 3,4 мільйони гривень від відчуження цінних паперів та корпоративних прав. Ймовірно, мова йде про корпоративні права на ТСК "Пасаж", новою власницею яких стала Моргунова Оксана Анатоліївна.

Вероніка Моргунова отримала 825 гривень стипендії, 85 тисяч гривень процентів від вкладу в "Укргазбанку", майже мільйон доходу від підприємницької діяльності.

Кабінет Міністрів обмежив розмір премій і надбавок чиновникам, не зменшуючи реальної зарплати. Міністр соцполітики Андрій Рева пояснив, що в структурі зарплат наразі лише 30% - це оклад, а різноманітні надбавки можуть досягати 50, 70 і більше відсотків. Загалом у держслужбовців є гарантованим посадовий оклад, надбавка за вислугу років і надбавки за ранг.

Зараз ви читаєте новину «Мільйон в бюджет сім'ї: донька Моргунова заробляє більше батька». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути