Ексклюзиви
понеділок, 06 червня 2022 09:24

Спецтема: Війна Росії проти України

Мають бомжуватий вигляд: окупанти випрошують на блокпостах гроші й цигарки

Мають бомжуватий вигляд: окупанти випрошують на блокпостах гроші й цигарки
Окупанти позбавили захоплені регіони мобільного зв'язку та інтернету. Фото: t.me/etozp

У мешканців тимчасово захопленого Мелітополя Запорізької області, які виїжджають на вільну від загарбників територію, російські окупанти на блокпостах випрошують гроші й цигарки.

Окупанти позбавили захоплені регіони мобільного зв'язку та інтернету, унаслідок чого охочих утекти побільшало, повідомляє "РІА-Мелітополь".

"Всі вони сильно брудні, мають бомжуватий вигляд алкашів. Один просив цигарок українських, а інший 100 грн", - розповіла журналістам родина, яка виїжджала з Мелітополя через Василівку та їх перевіряли на блокпостах росіян.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупований Херсон сколихнули вибухи

Ще одна мешканка Мелітополя розповіла, що росіяни сказали всім формувати колони з 10 машин та обіцяли пропускати колону раз на 20 хв. у період із 17:00 до 20:00. Перша колона виїхала о 16:40. Фури й автомобілі з вантажем не пропускали. Ці машини у Василівці стоять по 12 діб.

"На першому блокпосту навіть не дивилися, якщо кажеш, що їдеш до Запоріжжя. Так і сказали: "Вас тут ніхто не тримає!". Далі на інших блокпостах просили всіх показати документи, відчинити багажник. Речі особисті й телефони не дивилися. А ось перед Кам'янським дивилися абсолютно все й у всіх", - розповіла жінка.

У Мелітополі російські загарбники вимкнули мобільний зв'язок. Мешканці міста, які купили сім-карти російського оператора, не можуть телефонувати на номери українських операторів.

3 червня із Запоріжжя обмежили виїзд на тимчасово захоплені й окуповані території України. Це стосується людей на приватному транспорті.

Зараз ви читаєте новину «Мають бомжуватий вигляд: окупанти випрошують на блокпостах гроші й цигарки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути