Ексклюзиви
субота, 06 січня 2018 04:14

Мати побила та вигнала на вулицю 7-річного сина

  У Вінниці мати до крові побила маленького сина через перекинутий борщ. Фото: скріншот
У Вінниці мати до крові побила маленького сина через перекинутий борщ. Фото: скріншот

Першокласник Владислав прийшлов до школи з синцями по всьому тілу. Він розказав, що це побила його мати через те, що хлопчик перекинув тарілку борщу, йдеться в сюжеті ТСН.

"Помітила, що в нього червоні вуха та подряпини на голові. Спина була вся синя. Він розказав, що це зробила його мати", - каже заступниця директора вінницької школи №27 Ірина Михайлова.

Вчителі викликали і лікарів, і соціальну службу. Це не перший випадок, коли мати виховувала таким способом свою дитину. У жовтні минулого року викладачі викликали лікарів та соцслужби, бо дитина прийшла до школи з синцями на голові. На матір відкрили кримінальне провадження. Родину взяли на облік соціальні служби.

Мати навідалася до свого сина в лікарню. Тепер він каже, що це била не вона.

"Він стверджує, що його побив інший хлопчик. Треба, щоб правоохоронні органи з'ясували, хто наніс тілесні ушкодження дитині", - розповідає керівник служби у справах дітей Людмила Марценюк.

За злісне невиконання батьківських обов'язків, проти мати відкрили ще одне кримінальне провадження. Поліція зараз проводить досудове слідство. За це матері загрожує до 5 років ув'язнення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Матір відлупцювала ременем 7-річного сина і вигнала з дому

6-місячне немовля українки депортували з Росії. Його народила у Москві. Жінка офіційно відмовилась від дитини. Пояснила російським службам у справах дітей, що у фінансовій скруті і немає належних побутових умов для виховання сина.

Зараз ви читаєте новину «Мати побила та вигнала на вулицю 7-річного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути