понеділок, 21 березня 2022 11:19

Спецтема: Війна Росії проти України

"Маріуполь рятує усіх" - Резніков відверто звернувся до українців

"Маріуполь рятує усіх" - Резніков відверто звернувся до українців
Олексій Резніков: "Ворог вже не мріє захопити Київ". ФОТО: із фейсбуку глави Міноборони

Українські захисники знищили низку танкових, десантно-штурмових та інших підрозділів Росії, які у Москві вважалися "елітними". Тому РФ збирає найманців по світу та намагається штовхнути у війну з Україною Білорусь.

Усі загарбники отримають жорстку відсіч, звідки би вони не були, написав у своєму фейсбуці міністр оборони України Олексій Резніков.

"Ворог вже не мріє захопити Київ, захлинувся на Чернігівщині та Сумщині, отримує болючих ударів під Харковом, на Миколаївщині, Херсонщині та Луганщині. Величезна роль у тому, що плани ворога зруйновані, а наша оборона стає активнішою – у героїчних захисників Маріуполя. Завдяки їхній самовідданості і надлюдській мужності врятовано десятки тисячі життів по України. Маріуполь сьогодні рятує і Київ, і Дніпро, і Одесу. Усі повинні це розуміти", - зазначив Резніков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сучасні Іуди – окупантами керують генерали, які народилися в Україні

Мешканці регіонів, які тимчасово зайняті окупантами, проукраїнськими мітингами доводять – наша воля незламна, додав глава Міноборони.

"Боротьба українців за свою землю змушує світ нарешті усвідомити ті речі, про які ми казали багато місяців. Вже навіть Генеральний секретар ООН визнав, що напад Росії на Україну може спричинити глобальну продовольчу кризу. Яка, у свою чергу, спричинить чергову міграційну кризу для Європи", - зауважив урядовець.

Ситуація непроста, але Україна переможе, додав Резніков.

"Уряд робить усе можливе, щоб зберегти економіку. Це – основа нашої оборони. Сьогодні усі, хто виходить на роботу, дає роботу іншим, наповнює казну – працюють на захист України. Ми переможемо ворога за рахунок єдності і кращої організації. Внесок кожного важливий", - підсумував урядовець.

Україна закликає громадян Німеччини бойкотувати російські товари, аби не спонсорувати війну. Про це ішлося в зверненні президента України Володимира Зеленського від 21 березня

Зараз ви читаєте новину «"Маріуполь рятує усіх" - Резніков відверто звернувся до українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути