Ексклюзиви
середа, 18 березня 2020 21:28

Львів наче вимер: показали моторошні фото безлюдного міста
28

У центрі Львова помітно стишилось звичне бурхливе життя
Фото: Олег Радик
Площа Ринок
Головний залізничний вокзал
Автостанція №2
Площа Ринок

Після введення карантину у зв'язку з пандемією коронавірусу, у центрі Львова помітно стишилось звичне бурхливе життя. Ресторани не працюють, туристів немає, людей мало і поодинці.

Світлини безлюдного Львова опублікував на своїй сторінці у Facebook журналіст Олег Радик та видання Діло.

"У центрі міста, де, зазвичай, море туристів, торговців, студентів, та людей, які по ділу, чи без, сновигають вулицями, сьогодні порожньо. Таке враження, наче Львів вимер, або ми, за допомогою "машини часу", потрапили в іншу епоху", - пише видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тримати дистанцію: у Львові посилили заходи карантину

Мобільні салони закриті. У поштових відділеннях порожньо. На Новій пошті також не людно. В банки пускають по одному, тому надворі скупчились черги.

"У Гарнізонному храмі Петра і Павла працюють без будь-яких змін у графіку богослужінь. При вході до храму на столику поставили антисептики. В інфоцентрі храму також повідомили, що регулярно протирають усі ікони, хрести, дверні ручки тощо", - зазначають журналісти.

Натомість, незважаючи на розпорядження мерії, у повному розпалі працюють продуктовий привокзальний ринок та магазини сфери краси.

З 16 березня у Львові закрили всі заклади торгівлі й обслуговування, крім продуктових магазинів і аптек. Про таке рішення напередодні ввечері повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Станом на ранок 18 березня, у Львові 24 людини госпіталізовано з підозрою на коронавірус. У людей є всі ознаки захворювання, але лабораторного підтвердження поки що немає.

Зараз ви читаєте новину «Львів наче вимер: показали моторошні фото безлюдного міста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути