четвер, 20 лютого 2014 17:35

Львів'яни прибрали і розчистили територію біля захоплених будівель
5

Фото: Фото надані активістами

20 лютого кілька сотень львів'ян прийшли до захоплених та частково обгорілих будівель в центрі Львова, аби поприбирати там. Заклик до прибирання розповсюдили у соцмережах.

У ніч з 18 до 19 лютого у Львові захопили більше 11 адміністративних будівель, серед яких райвідділки міліції, обласне та міське управління міліції, служба безпеки України, прокуратура, військові частини. Майже всі будівлі розгромлені, вікна вибиті, меблі потрощені. Перед деякими спалили у вогнищі меблі, авто.

"Це була ініціатива свідомих львів'ян. Наше місто повинне бути чистим, коли все закінчиться перемогою, ми все відбудуємо та відновимо власними силами. Нас не пустили прибирати у приміщення прокуратури. Сказали, що там цінні документи. Територію прибрали лише на Проспекті Шевченка", - каже один із активістів Андрій.

Активісти замітають тротуари від битого скла, згрібають попіл і збирають рештки спалених меблів. Сміттєвоз надали із комунального підприємства. Біля будівлі обласної міліції на площі Григоренка активісти прибрали барикади з вулиць, прибрали всередині управління.

Зараз ви читаєте новину «Львів'яни прибрали і розчистили територію біля захоплених будівель». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути