четвер, 07 травня 2020 12:18

Львівська філармонія транслюватиме концерти популярних зірок до Дня матері

Львівська філармонія транслюватиме концерти популярних зірок до Дня матері
Львівська філармонія транслюватиме концерти онлайн. Фото: Вікіпедія

У другу неділю травня в Україні традиційно відзначають День матері. Львівська національна філармонія хоче долучитися до святкування та запрошує усіх у неділю 10 травня о 18 годині на онлайн-подію з нагоди цього свята.

Для усіх матерів на сцені філармонії виступлять такі зірки як Оксана Муха, Софія Соловій, Юрій Гадзецький, Наталія Кухар. У їх виконанні прозвучать улюблені тематичні пісні та оперні арії у супроводі фортепіано та гітари.
Відома українська співачка Оксана Муха під акомпанемент Олега Яреми (гітара) виконає справжні пісенні перлини: "Рідна мати моя", "Я піду в далекі гори", "Ніч яка місячна" та ін.

Неперевершена Софія Соловій, оперна співачка, яка успішно виступає у кращих оперних театрах Європи і світу, у супроводі Олени Маркевич (фортепіано) виконає віртуозну і надзвичайно ніжну арію Русалки з опери Дворжака, знамениті "Чорнобривці" та ліричну італійську пісню Ернесто де Куртіса на слова "Non ti scordar di me" ("Не забувай мене").

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уже від сьогодні: філармонія транслюватиме онлайн-концерти і архівні найвідоміші записи на травневі свята

У виконанні талановитого подружжя оперних виконавців – Юрія Гадзецького та Наталії Кухар – у супроводі Аліни Шевченко (фортепіано) прозвучать популярні арії та дует з опер Корнгольда, Россіні, Генделя, а також всесвітньовідома "Ave Maria" Шуберта.

"10 травня, у неділю, буде чудове свято – День Матері! Водночас, розуміємо, що ніхто ніяких заходів у цей день не плануватиме. Але жодна епідемія не може відмінити слово "мама", яке є надзвичайно важливим для кожного. І уявіть собі, для усіх матерів в одному онлайн-концерті будуть співати такі зірки, як Софія Соловій, Оксана Муха, Юрій Гадзецький, Наталія Кухар! Мені здається, що це буде чудова подія, оскільки такий концерт навіть в живому виконанні, при публіці, неодмінно був би аншлаговим. Але у нових умовах, на мою думку, ця святкова подія теж буде не менш успішною!" – розповів генеральний директор філармонії Володимир Сивохіп.

Відеотрансляція концерту відбудеться на офіційному YouTube-каналі та на Facebook-сторінці Львівської національної філармонії.
Детальну інформацію та програму концерту можна знайти за посиланням:

Зараз ви читаєте новину «Львівська філармонія транслюватиме концерти популярних зірок до Дня матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути