вівторок, 20 липня 2021 16:00

Легковик протаранив маршрутку з пасажирами: постраждали 13 людей
3

У Запоріжжі іномарка протаранила маршрутку з пасажирами. Постраждали 13 людей, серед яких двоє дітей віком 5 і 13 років.

Аварія сталася на регульованому перехресті вулиць Говорухи та Магара. Постраждали водій автобусу та пасажири обох транспортних засобів, повідомляє Нацполіція Запорізької області.

"19 липня у Комунарському районі сталася дорожньо-транспортна пригода з постраждалими за участю маршрутного таксі та легкового автомобіля. 26-річний водій автомобіля Kia Ceed на повороті зіткнувся із маршрутним таксі Volkswagen Crafter. У момент зіткнення в маршрутці знаходилися 10 пасажирів. У салоні автомобіля – двоє. 33-річний водій маршрутки, пасажири автобуса та легковика отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості", - йдеться у повідомленні.

Фото: zp.npu.gov.ua

Серед госпіталізованих 5-річна дитина, яка отримала закриту травму грудної клітини та рану язика, а також 13-річний хлопець із закритою черепно-мозковою травмою та струсом головного мозку.

Відкрили кримінальне провадження. Винуватцю аварії загрожує обмеження волі строком до трьох років із позбавленням права керувати транспортними засобами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВАЗ вискочив на зустрічку й зіткнувся із вантажівкою: є загиблі

17 липня на Рівненщині у кювет перекинувся автобус Київ-Вроцлав. У салоні перебували 58 громадян України. ДТП сталась вночі на автодорозі між селом Крупець та містом Радивилів Дубенського району. До лікарні доправили понад 15 людей.

Зараз ви читаєте новину «Легковик протаранив маршрутку з пасажирами: постраждали 13 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути