Ексклюзиви
вівторок, 15 березня 2022 13:05

Спецтема: Війна Росії проти України

Колаборанти і диверсанти – СБУ масово "пакує" прихильників окупанта

Колаборанти і диверсанти – СБУ масово "пакує" прихильників окупанта
ФОТО: pixabay.com

60 колаборантів і 20 ворожих диверсійно-розвідувальних груп затримала Служба безпеки України у різних областях за останню добу.

У Черкаській області була затримана жінка, яка працювала на розвідку окупантів – передавала фото та відео, де була зображена українська техніка, повідомив речник СБУ Артем Дехтяренко.

"У Луганській області СБУ фіксує злочини агресора на тимчасово окупованій території. Зокрема, формування каральних органів. До Марківки, Біловодська і Троїцького окупанти привезли так званих прокурорів з ОРЛО", - заявив речник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Колаборантам світитиме 15 років тюрми, їхні партії ліквідують - Зеленський підписав закони

На Кіровоградщині силовики викрили чоловіка, який на форумах публікував антиукраїнську позицію та висловлював неповагу до ЗСУ, додав Дехтяренко.

"У Закарпатській області був затриманий місцевий, який організував канал незаконного переправлення за кордон чоловіків призовного віку", - ідеться в повідомленні СБУ.

24 лютого о 4:00 ранку Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах.

Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. Президент Володимир Зеленський віддав наказ ЗСУ завдавати максимальних втрат російським загарбникам.

Зараз ви читаєте новину «Колаборанти і диверсанти – СБУ масово "пакує" прихильників окупанта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути