Ексклюзиви
четвер, 11 липня 2019 14:30

Катафалк з покійником врятував водія іномарки, який обгонив похоронну процесію
4

Під Вінницею у містичній аварії катафалк з покійником врятував від смерті водія та пасажирів "Фольксваген-Гольф". Цей автомобіль намагався обігнати похоронну процесію.

Під Вінницею трапилася містична ДТП. Катафалк з покійником врятував від смерті водія та пасажирів "Фольксваген-Гольф"
Фото: vinnitsa.info
Під Вінницею трапилася містична ДТП. Катафалк з покійником врятував від смерті водія та пасажирів "Фольксваген-Гольф"
Під Вінницею трапилася містична ДТП. Катафалк з покійником врятував від смерті водія та пасажирів "Фольксваген-Гольф"
Під Вінницею трапилася містична ДТП. Катафалк з покійником врятував від смерті водія та пасажирів "Фольксваген-Гольф"

З Вінниці до Немирівського району фірма "Реквієм" перевозила тіло чоловіка, який за кілька днів до цього загинув у автокатастрофі. Практично на тому ж місці, де сталося зіткнення, пише Вiнниця.info.

Це трапилося неподалік села Комарів Вінницького району. На відрізку автошляху, де тривають ремонтні роботи.

"З Вінниці везли похорон в район. Йшов ритуальний траурний кортеж. Наш катафалк їхав першим, за ним три мікроавтобуси із людьми та супроводом. Попали у відрізок, де ремонтували дорогу. Після знаку про обмеження швидкості 50 кілометрів на годину, швидкість не перевищували. Ми їхали у правій смузі. В один момент обігнати нас намагався "Мерседес". Та коли побачив, катафалк, почав гальмувати. Тому що у християн не прийнято їхати поперед покійника. Погана прикмета. І неповага до померлої людини, - розповідає Михайло Паньків, керівник ритуальної фірми "Реквієм", яка займалась організацією похорону.

Позаду "Мерседесу", водій "Фольксваген-Гольф" їхав на швидкості 110-120 км/год. Порушуючи всі правила, не помітив, що автомобіль попереду нього гальмує, в останній момент сам став різко гальмувати.

"Врізався у "Мерседес". Від цього його розкрутило і почало зносити з дороги. А там знаходиться широкий обрив. Якби він з пасажиркою туди потрапив, було б ще два трупи. Але врізався у наш катафалк. І він фактично врятував їх", - додав Паньків.

Як зауважив Паньків, кортеж проїхав буквально два кілометри від місця, де кілька днів тому у ДТП загинув чоловік, якого ховали цього дня.

"У катафалку їхали близькі новопреставленого. Почали хреститися. Й кажуть, що от тут він загинув, на цьому місці. І тут за кілька хвилин у наш катафалк врізається автомобіль. Якби не наш катафалк, він би злетів з дороги на узбіччя. Звичайно, наш автомобіль постраждав серйозно. Та дякувати Богу, з людей ніхто не постраждав. Лише родичка новопреставленого знепритомніла. Ми викликали швидку. Приїхали правоохоронці. Ми доставили на місце інший катафалк такого ж класу. Похоронна процесія поїхала далі",- говорить Паньків.

Деталями автотранспортної пригоди займаються правоохоронці. Елітний катафалк, який врятував від смерті водія та пасажира "Фольксваген-Гольф", був застрахований.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Під Вінницею сталася масштабна ДТП: подробиці

У понеділок, 8 липня, в Немирівському районі в результаті зіткнення трьох автомобілів постраждали дев'ять осіб, сім з яких госпіталізовані.

Від удару ВАЗ розвернуло і викинуло на зустрічну смугу, де він зіткнувся з автомобілем сімейної медицини Gelly.

Зараз ви читаєте новину «Катафалк з покійником врятував водія іномарки, який обгонив похоронну процесію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути