Ексклюзиви
вівторок, 20 червня 2017 03:08

Гройсман доручив губернатору Львівщини розібратися зі сміттям

Гройсман доручив губернатору Львівщини розібратися зі сміттям
Прем'єр-міністр Володимир Гройсман: якщо Садовий не здатен вирішити проблему сміття, то львів'яни не повинні від цього страждати. Фото: Depo.ua

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман обговорив проблему вивезення сміття зі Львова з головою обласної державної адміністрації Олегом Синюткою. Про це Гройсман повідомив у своєму Facebook.

"Домовилися, що 20 червня він збере міських голів області і попросить їх вкотре прийти на допомогу львів'янам. Віце-прем'єру Геннадію Зубко доручу також попрацювати з головами ОДА і мерами інших областей", – зазначив глава уряду.

За словами Гройсмана, чиновникам треба об'єднувати зусилля".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Що ще я маю зробити, щоб ти навів порядок?" - Гройсман обурився на Садового

"Якщо Львівський міський голова не здатний вирішити проблему сміття, то львів'яни не повинні від цього страждати!" – підкреслив він.

"Протягом цього року вже не раз мені доводилося організовувати допомогу Львову та хочу і сьогодні запевнити, що львів'ян наодинці з цією ситуацією не залишимо", – сказав прем'єр.

У понеділок, 19 червня, лідер фракції "Самопоміч" Олег Березюк прийшов під будівлю Адміністрації президента, де голодує проти "знущання" над Львовом.

12 червня мер Львова Андрій Садовий повідомив, що міська комісія звернулася до уряду з проханням оголосити Львів зоною надзвичайної екологічної ситуації.

Зараз ви читаєте новину «Гройсман доручив губернатору Львівщини розібратися зі сміттям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути