вівторок, 14 березня 2017 17:00

Фанати "Ворскли" вимагають відставки головного тренера

Фанати "Ворскли" вимагають відставки головного тренера
Василя Сачка просять залишити тренерство

Вболівальники полтавського футбольного клубу "Ворскла" написали відкритого листа головному тренеру Василю Сачку. Вимагають звільнитись, бо команда заслуговує на кращого керівника.

"Майже 4 роки тому ви очолили команду "Ворскла". Більшість уболівальників вітали це призначення. Але не завжди хороший гравець стає хорошим тренером. Ми терпляче чекали від вас позитивних результатів. Вірили, що в майбутньому сезоні команда повернеться у другий за престижністю європейський турнір", - повідомляє неофіційний сайт вболівальників.

"І ось результат наших надій і сподівань - "Ворскла" буде грати у другій шістці з командами, які ведуть боротьбу за право залишитися у прем'єр-лізі. Останньою краплею стала поразка від "Олімпіка". Маючи ігрову перевагу в 2 голи, за 7 хвилин команда пропускає 3 м'ячі і з ганьбою вибуває з боротьби за першу шістку. Ми вважаємо, що ви зобов'язані визнати свою профнепридатність і покинути пост головного тренера", - підсумували фанати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Олімпік відігрався за 7 хв до кінця матчу

За тур до закінчення першого етапу чемпіонату визначилися 6 учасників прем'єр-ліги: "Шахтар", "Динамо", "Зоря", "Олександрія", "Олімпік", "Чорноморець". "Ворскла", "Зірка", "Сталь", "Волинь", "Дніпро" і "Карпати" боротимуться за виживання в другій шістці.

Василь Сачко - колишній український футболіст, нападник, старший тренер полтавської "Ворскли". Виходець із аматорського футболу, на професіональному рівні почав грати з 25 років. Виступав за команди "Таврія", "Оскіл", "Волинь", "Кривбас" та "Ворскла". Володар Кубка України, найкращий гравець та найкращий бомбардир Першої ліги України сезону 2001–2002 років.

Зараз ви читаєте новину «Фанати "Ворскли" вимагають відставки головного тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути