Ексклюзиви
понеділок, 03 серпня 2020 12:17

Етапують, як злочинців: люди збунтувались, щоб потяг зупинився у місті з червоною епідемічною зоною

Етапують, як злочинців: люди збунтувались, щоб потяг зупинився у місті з червоною епідемічною зоною
Тернополяни влаштували бунт, щоб їх висадили з поїзда у місті. Фото: Укрзалізниця у Facebook

Мешканці Тернополя та області, які поверталися потягом з відпочинку з Херсонської області у ніч на 3 серпня, влаштували бунт.

Причиною стала відмова машиніста зупинитися на станції Тернопіль, бо місто потрапило у червону карантинну зону, повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

"Вранці написали тернополяни, які їхали з Херсона. У потязі їхали 85 осіб, батьки їхали з дітьми, хворими на ДЦП. Тільки коли вчинився бунт наших тернополян у потязі, керівник поїзда погодився зупинитися та висадити людей в Тернополі", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тернопільська влада категорично не погоджується з червоною зоною міста

За його словами, ще десятки жителів Тернополя стали "заручниками" потяга № 49 Київ - Трускавець, квитки на який купили після внесення Тернополя в червону зону.

"Про те, що потяг не зупинятиметься у Тернополі, ми дізналися від провідниці під час посадки в вагон. Начальник потяга вибачився і запропонував виходити о 1-й ночі у Хмельницькому або о 4-й ранку у Львові. Нас таких заручників - 15 осіб лише у вагоні. Чому нас, як злочинців, етапують заблокованими в потязі без права і можливості дістатися до рідного міста", - зачитав мер Тернополя звернення пасажирів потяга.

Кабінет міністрів України мав би переглянути рішення про віднесення Тернополя до червоної зони поширення коронавірусу. Про це у Facebook заявив міський голова Сергій Надал і висловився проти такого рішення уряду. Він не розуміє, де логіка, оскільки Тернопіль не є в переліку перших міст, де захворюваність найвища.

Зараз ви читаєте новину «Етапують, як злочинців: люди збунтувались, щоб потяг зупинився у місті з червоною епідемічною зоною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути