Ексклюзиви
четвер, 22 березня 2018 04:16

Ще в одному місті з'явиться муніципальний велопрокат

  Мер Вінниці тестує муніципальний велосипед. Фото: veliki.ua
Мер Вінниці тестує муніципальний велосипед. Фото: veliki.ua

Цьогоріч влітку у Вінниці з'явиться муніципальний велопрокат. Розробила його компанії Nextbike Ukraine.

Велосипед стане повноцінним міським транспортом. По Вінниці буде встановлено близько 15 станцій і 150 паркувальних стійок. Для оренди буде доступно близько 120 велосипедів. Після вивчення попиту і обсягу споживання мережа прокату велосипедів буде розширена: доставлені нові станції, паркувальні стійки і велосипеди. Система оплати буде на базі місячних і сезонних абонементів, вартістю порівнянною з іншими видами міського транспорту, пише veliki.ua.

За інформацією сайту 20 хвилин, Вінницька міська рада зможе впливати на тариф прокату, погоджувати колір, розмір та зміст реклами на пунктах велопрокату. При порушенні обов'язків та зобов'язань — розірвати договір з "Некстбайк"; викупити мережу велосипедного прокату.

Вінницька транспортна компанія приймає об'єкти на свій баланс. Вона отримує дозвіл на користування земельними ділянками, що передбачені під пункти прокату.

Вартість угоди — більше 5 млн.гривень, які заплатять компанії ТОВ "Некстбайк Україна". Їх сплатять за кошти Швейцарії. Вартість послуг велопрокату невідома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Слони, собаки, скорпіони з відходів — як металобрухт перетворюють на справжнє мистецтво

У Виставковому залі Національної спілки художників України відкрили персональну виставку вінницького художника В'ячеслава Постернака. У виставковій залі представлено близько двох десятків робіт майстра: живопис, скульптури, ковані залізні вироби.

Зараз ви читаєте новину «Ще в одному місті з'явиться муніципальний велопрокат». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути