Ексклюзиви
середа, 27 жовтня 2021 15:47

ДТП у Харкові: 16-річний винуватець "літав" на машині матері

ДТП у Харкові: 16-річний винуватець "літав" на машині матері
Харківський перебуває на умовному терміні покарання. Фото: t.me/kharkivlife

Винуватцю смертельної ДТП у Харкові загрожує покарання від трьох до восьми років тюремного ув'язнення.

Слідчі наполягатимуть на взятті водія Infiniti 16-річного Миколи Харківського під варту, заявив 27 жовтня начальник відділу слідчого управління поліції Олександр Умніков під час брифінгу.

"На запобіжному заході у вигляді тримання під вартою наполягатиме слідство і прокуратура. Затриманий - студент харківського технікуму. Людина перебуває під терміном умовного покарання і в цей період не має права скоювати жодних кримінальних правопорушень. Але попри це грубо порушує. А це призвело до такої жахливої аварії. Складені протоколи про адміністративні правопорушення також свідчать про його ставлення. Без права на управління транспортним засобом, він усе ж сідає і літає", - сказав Умніков.

Клопотання про обрання запобіжного заходу завтра розглядатиме Київський районний суд Харкова.

Зараз правоохоронці готують підозру водію Infiniti, яка належить його матері. У липні Харківського засудили до двох років умовно за завдання тілесних ушкоджень середнього ступеня тяжкості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилося відео перших хвилин після кривавої аварії в Харкові

Аварія в Харкові сталася на перехресті проспекта Гагаріна та вул. Одеської увечері 26 жовтня. Водій Infiniti на шаленій швидкості їхав на червоне світло, після чого врізався в Chevrolet. Останній автомобіль рухався на дозволений сигнал світлофора. Автівку розірвало на частини. Водій Chevrolet Aveo загинув на місці. Травмовані троє пасажирів Infiniti й водій. Їх госпіталізували.

За кермом Infiniti нібито перебував мажор Микола Харківський. Дорогу іномарку йому нещодавно купили батьки. Швидкість машини перевищувала 100 км/год. Чи кермував Infiniti неповнолітній, поліція не повідомила.

Зараз ви читаєте новину «ДТП у Харкові: 16-річний винуватець "літав" на машині матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути