понеділок, 11 лютого 2019 17:24

ДТП на Вишеньці: BMW перевернулась на дах
3

ДТП на Вишеньці
Фото: Фото: Віктор Перлов
ДТП на Вишеньці
ДТП на Вишеньці

Сьогодні, близько 16 години, на перехресті вулиць 600-річчя і Келецької зіткнулись BMW та Volkswagen.

"Від удaру BMW перекинулaся нa дaх. Пострaждaлих немaє. Зараз на місці ДТП працюють патрульні", - повідомляє речниця пaтрульної поліції у Вінницькій облaсті Тетянa Плaхотнюк.

"На цьому перехресті (і не тільки на ньому) всі давно забили на правила - частина авто доїжджає на заборонний сигнал світлофора, частина не пропускає перешкоду з правого боку, нормою є заїзд на перехрестя при заблокованому виїзді і нехтувати стоп-лінією. Перевернуті на дах автівки у місті - сигнал для Патрульної поліції Вінницької області. Потрібно нарешті наводити лад з дотриманням ПДР на дорогах міста, ми досягли критичної межі, коли далі ігнорувати проблему не можна", - написав у "Фейсбук" експерт з безпеки дорожнього руху Віктор Перлов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У моторошній аварії розбились троє іноземців

"У аварії винні дві сторони. За кермом Volkswagen був чоловік, за BMW - жінка. Чоловік їхав на жовте світло. Жінка не пропустила авто. Зараз складають протоколи за порушення правил дорожнього руху", - повідомляє Тетянa Плaхотнюк.

Смертельна аварія сталася на автошляху Ладижин-Тростянець, що на Вінниччині. Там зіштовхнулись три машини. В ДТП загинуло двоє людей. Ще троє — постраждали.

Зараз ви читаєте новину «ДТП на Вишеньці: BMW перевернулась на дах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути