пʼятниця, 10 серпня 2018 07:10

Дробовик проти травматів: на пляжі сталась смертельна перестрілка

Дробовик проти травматів: на пляжі сталась смертельна перестрілка
В результаті минулорічної стрілянини 4 особи отримали травми та одна загинула. Фото: poltava.to

У Полтаві на пляжі "Дублянщина" відпочивальники посварилися із власниками місцевого кафе. В результаті почалась стрілянина. Травми отримали 21-річний Роман Марченко, його батько 45-річний Олександр. Також - ще один чоловік та 7-річна дитина. 20-річний Святослав Пелипенко від кулі загинув на місці.

Інцидент стався 10 серпня торік. Спричинив великий резонанс серед містян.

На Ворсклі відпочивала компанія спортсменів зі змішаних єдиноборств. Періодично конфліктували із родиною Марченків, які орендували пляжну ділянку.

"Ввечері між одним із спортсменів та орендарями виник черговий конфлікт. Олександр Марченко продемонстрував йому мисливську "Сайгу". Це розлютило решту з компанії спортсменів, які прийшли до магазину з битами та пістолетами. Нападники почали бити Олександра Марченка. Його син — Роман — кілька разів вистрелив у нападників з "Сайги", - пише видання "Полтавщина".

Олександра Марченка госпіталізували з важкою травмою черепа. Його сина - із пораненням.

На початку 2018 року поліція встановила 5 підозрюваних у нападі - Олександра Вінніченка, Миколу Могіра, Богдана Левченка, Олександра Соколовського та загиблого Святослава Пелипенка. Справу передали до суду. Чоловікам загрожує до 15 років або довічне ув'язнення. Їх звинувачують у незаконному поводженні зі зброєю, умисних тяжких тілесних ушкодженнях та замаху на вбивство. Судові засідання по справі тривають й досі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінці вистрелили в обличчя з карабіна

Романа Марченка визнали винним у неправильному зберіганні зброї. Проте оштрафувати не змогли, бо сплив термін накладення адміністративного стягнення.

На Одещині стався конфлікт між двома водіями та двома торговцями кавунами, який закінчився стріляниною. Причиною сварки стало те, що торговці встановили намет на дорозі, чим перегородили проїзд. У ході конфлікту один із чоловіків дістав травматичну зброю і вистрілив у торговців.

Зараз ви читаєте новину «Дробовик проти травматів: на пляжі сталась смертельна перестрілка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути