24-річний Богдан Мацюра відкрив у Львові ресторан здорової та швидкої їжі "Ґейзер". Розташований на вулиці Івана Франка.
Власник у минулому брав участь в АТО у складі добровольчого полку "Азов". Має освіту кухаря. Працював раніше су-шефом у ресторані японської кухні.
"Ґейзер - джерело, що фонтанує гарячою водою і парою, тому й обрали таку назву. Готуємо овочі, м'ясо, рибу на пару. Соуси теж самі робимо на основі олії, знежиреного йогурту. Булочки і хліб у нас з цільнозернового і суміші житнього і пшеничного борошна", - розповідає Богдан.
У закладі подають сендвічі, салати. Сендвічі приблизно коштують 50 гривень, салати - 70. З напоїв є кава, чай, лимонад.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У стилі лофт: колишній боєць робить дизайнерські меблі
"Спершу збиралися готувати в основному їжу на винос , але тепер поєднуємо обидва формати. Вводимо в меню ще пасти і згодом супи", - каже власник закладу.
Шеф-кухарем є сам Богдан. Допомагає йому дівчина.
Ветеран АТО Сергій Бондарук відкрив у Львові на вулиці Модеста Менцинського рибний ресторан Fisher. Шеф-кухарем у закладі є він сам.
Коментарі