Ексклюзиви
середа, 14 лютого 2018 14:18

До Дня закоханих водії влаштували "серцевий" флешмоб

До Дня закоханих водії влаштували "серцевий" флешмоб
"Серце" побудували з 42 автівок. Всередині фігури хлопець із Бердянська освідчився коханій. Фото надав Ігор Дем'яненко

У Бердянську Запорізької області влаштували "серцевий" флешмоб. Автомобілісти з'їхалися на майданчик супермаркета і поставили автівки у формі серця. Присвятили захід Дню закоханих.

"До Нового року ми робили ялинку з машин. Містянам дуже сподобалось, тому вирішили зробити ще один флешмоб. Так вітаємо зі святами і залучаємо людей до нашого руху — боротьбі за порядок на дорогах. Ми виступаємо проти парковок у заборонених місцях, проти алкоголю за кермом, за культуру руху", - сказала Галина Кубік, учасниця автомобільного громадського руху "Смотра-BRD".

Фігуру серця побудували з 42 автівок. На це знадобилося півтори години. На 10 хвилин на майданчику вимкнули ліхтарі, а автовласники включили ближнє світло та "аварійку". Флешмоб зняли на камеру квадрокоптера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мережу заполонили валентинки з відомими політиками

"На флешмоб з'їхалися близько 100 машин, але всіх не змогли взяти в "серце". Багато людей приїздили родинами, дехто просто пив каву та спілкувався з однодумцями. Поки будували фігуру, випадковий перехожий запитав, чи може в середині серця зробити пропозицію своїй дівчині. Оскільки була 9-та вечора, він не зміг швидко купити обручку. Тому зняв свій хрестик і сказав коханій: "Віддаю тобі свою долю і душу". Дівчина погодилась одружитися", - додала активістка.

До 8 Березня автолюбителі Бердянська планують привітати жінок великою вісімкою з автівок.

Аеропорт "Бориспіль" до Дня закоханих влаштував сюрприз для відвідувачів. Запросив виступити балет Київської муніципальної академії естрадно-циркового мистецтва, а також оркестр 22-ї окремої бригади з охорони органів державної влади Національної гвардії України.

Зараз ви читаєте новину «До Дня закоханих водії влаштували "серцевий" флешмоб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути