четвер, 07 квітня 2016 17:41

Депутат потай отримував пенсії односельчан два роки

В Барському районі поліція перевіряє депутата сільської ради, який привласнював документи, пенсії та гроші за оренду земельного паю.

"Все почалося з того, що до нас звернувся чоловік і заявив, що у нього викрали документи. Торік він вернувся з тюрми. Виявив, що з його будинку зник паспорт, документи, що засвідчують його право власності на земельний пай" - розповідає заступник начальника Барського відділення поліції Андрій Вишневський. - Почали розслідувати і вийшли на депутата сільської ради. Провели в його домі обшук і виявили документи не лише заявника, а й ще двох людей".

Автор: фото надане прес-службою НП у Вінницькій області
 

З'ясували, що троє чоловіків підробляли у депутата вдома. Доглядали за худобою, працювали у господарстві чоловіка за харчі та горілку.

Автор: фото надане прес-службою НП у Вінницькій області
 

"Також ми виявили ощадну книжку для отримання пенсій 60-річного місцевого чоловіка. Він працював у депутата і жив у хліві. Там відморозив ноги. Вже два місяці з ампутацією обох ніг лежить в Барській лікарні у важкому стані. Тим часом депутат біля двох років отримує його пенсію. Лікарі кажуть, на лікування пенсіонера не надходило жодних коштів. Медичну допомогу йому надають виключно за рахунок держави" - додав Вишневський.

Читайте також: Депутати отримали по 30 тисяч гривень для допомоги виборцям

За викрадення та привласнення чужого майна депутата можуть обмежити волі на три роки. Поки він виправдовує свій вчинок. Каже, врятував чоловіків від голоду та смерті

Нагадаємо, працівники вінницької поліції викрили 29-річну вінничанку, яка організувала роботу борделю та заробляла на звідництві і грабежах. Паралельно жінка офіційно працювала адміністратором у кафе на Західному автовокзалі. Сутенерша вербувала жінок різного віку. Примушувала їх надавати інтимні послуги в саунах за невеликі кошти. За не виконання погрожувала фізичною розправою. У злочинній діяльності їй допомагали двоє чоловіків.

Зараз ви читаєте новину «Депутат потай отримував пенсії односельчан два роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути