середа, 01 серпня 2018 12:59

День мрії: як обрати дату весілля

День мрії: як обрати  дату  весілля
Найчастіше пари обирають дні, які мають гарне поєднання чисел або припадають на відпустку. Фото: liura.ru

Перші труднощі, з якими зіштовхуються молодята - це вибір дати весілля. Кожна пара хоче одружитися в особливий день.

Ведуча та організаторка свят з Черкас Ірина Тітовська написала у Facebook поради, у який час найкраще планувати подію.

За її словами, найчастіше пари обирають дні, які мають гарне поєднання чисел або припадають на відпустку.

"Обираючи день весілля, варто не попасти на календарне чи релігійне свято. Можуть виникнути труднощі з підрядними службами (зайнятість або ж навпаки їх плани на відпочинок). Найкращим варіантом може стати особлива для вас дата, наприклад, коли ви почали зустрічатися. Завжди популярними залишаються дні з гарними комбінаціями чисел. Проте весілля в такий період може обійтися значно дорожче. Щоб отримати знижку, потрібно обирати не популярні дні для одруження: четвер, середу чи неділю. І повірте, всі ваші друзі знайдуть можливість прогуляти роботу, бо знатимуть про свято завчасно. Існує також весільний "сезон" і "не сезон". "Сезон" - з квітня по жовтень - ціни вищі на все, зате зелено і тепло. "Не сезон" - з листопада до березеня включно - ціни нижчі, прохолодніше, проте інколи це навпаки перевага", - пояснює Тітовська.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спотикатися через гроші і плакати від радості - як привітати молодят українською

Найдорожче весілля обійдеться в суботу. Проте одружитися в цей день планують найбільше пар. Варто пам'ятати, що більшість організаційних моментів залежать саме від дати свята. Часто молодята переносили подію бо хотіли певне агенство, ведучого чи фотографа, які в назначений день були зайняті.

Тревіс Декслер із американського штату Нью Йорк викосив на кукурудзяному полі лабіринт у формі літер. Таким чином запропонував руку і серце своїй коханій Еллі Рендал. Чоловік створив надпис "Еллі, ти вийдеш за мене?" англійською. Жінка погодилася. Пара познайомилася близько року тому на вечірці її брата.

Зараз ви читаєте новину «День мрії: як обрати дату весілля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1634
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути