пʼятниця, 25 березня 2016 16:46

Чоловік забив до смерті багатодітну матір

Чоловік забив до смерті багатодітну матір
vl.aif.ru

У селі Будьки Жмеринського району 41-річний Микола Росовський побив до смерті свою цивільну дружину. 56-річна Раїса Москалюк померла від численних травм.

"Вранці, 23 березня, її побачили сусіди. Вона лежала біля воріт вже неживою. Судмедексперти повідомили, що вона померла від травматичного шоку і перелому ребер. Жінка отримала численні травми внутрішніх органів, несумісні з життям" - говорить Gazeta.ua старший інспектор прес-центру обласної поліції Ольга Єфремова.

Напередодні чоловік із жінкою посварилися під час вечері. Випивали. Конфлікт переріс у бійку. Чоловік залишив дружину травмованою, а сам пішов спати.

Односельці розповідають, жінка з чоловіком сварилися постійно. Зійшлися 2 роки тому, коли жінка вийшли з тюрми. Сиділа за крадіжки.

"Без матері залишилися п'ятеро дітей. Хоч вони вже дорослі, але все одно. Виростила синів і доньку. Саме вона і забрала ховати її у своєму селі в Липовецькому районі" - розповіла секретар сільради Світлана Гудима.

Миколу Росовського арештували. Його можуть позбавити волі на 10 років.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік забив до смерті багатодітну матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути