Ексклюзиви
вівторок, 10 грудня 2019 17:46

"Christmas по-Львівськи" – колядуємо з Голлівудом

 

25 грудня у Львівській філармонії відбудеться щорічний та довгоочікуваний різдвяний проект від Lviv Jazz Orchestra "Christmas по-Львівськи".

"Christmas по-Львівськи" – це абсолютно свіже бачення Різдва.

"Нові часи – нові колядки! Різдво у стилі Голівуд – це українські коляди, втілені у сучасних ритмах і музичних стилях. Трохи експериментів, дрібка затишку, пригорща таємничості – такий рецепт ідеального Львівського Різдва-2020. Атмосферу створять найкращі львівські артисти у супроводі Lviv Jazz Orcestra", – зазначають організатори.

Оскільки за п'ять тижнів до різдвяного концерту від Lviv Jazz Orchestra "Christmas по-Львівськи" розпродані майже усі квитки, організатори вирішили провести додатковий концерт. Про це розповів директор Lutsyshyn Promo Петро Луцишин.

Він зазначив, що як і все успішне, цей проект зародився випадково, хоча ідея виношувалась давно. Три роки тому колеги по цеху "віддали" Петрові

Луцишину дату 25.12 в театрі Заньковецької, оскільки їх проект зірвався.

"Було лише 29 днів, щоб створити щось нове. І нам це вдалось. Українські колядки в нових аранжуваннях були вже давно на вимогу часу, і ми,

залучивши біг бенд Lviv Jazz Orchestra вокалістів, створили Christmas по-Львівськи. Проект продався з аншлагом за рекордних 20 днів і таким чином виборов право на щорічне існування. Минуло року теж був аншлаг. Щороку репертуар змінюється і доокомплектовується новими цікавими аранжуваннями колядок та нових рвздвяних пісень, артистами, що їх виконують", – сказав Петро Луцишин.

Він додав, що є артисти, які вже стали певними візитівками Christmas по-Львівськи: Зіновій Карач, Павло Пігура, також завжди присутній Big Bang LJO, кращі солісти Музичної академії та запрошені гості. Цього року теж не без сюрприз, але тримаємо інтригу.

Квитки можна придбати за посиланням:

https://gastroli.ua/events/16234

https://lviv.kontramarka.ua/uk/christmas-polvivskij-59412.html

Зараз ви читаєте новину «"Christmas по-Львівськи" – колядуємо з Голлівудом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути