понеділок, 30 листопада 2015 03:14

Через режим надзвичайної ситуації кримчанам радять піти у відпустку

Через режим надзвичайної ситуації кримчанам радять піти у відпустку
Фото: www.unian.net

Влада Криму рекомендує керівникам місцевих підприємств дати співробітникам оплачувані відпустки до 6 грудня через режим надзвичайної ситуації у зв'язку з браком електроенергії.

"Керівникам підприємств, організацій, установ республіки Крим ... на строк до 06.12.2015 року включно забезпечити відповідно до чинного трудового законодавства Російської Федерації надання працівникам оплачуваних відпусток", - йдеться в документі.

Раніше з подібною пропозицією виступив спікер кримського парламенту Володимир Константинов. У Криму через дефіцит електроенергії тимчасово припинили роботу великі промислові підприємства. Багато робочих у зв'язку зі сформованою ситуацією або перейшли на скорочений робочий день, або їх відправили у відпустку.

Нагадаємо, в ніч на неділю, 22 листопада, Крим був повністю знеструмлений через підрив в Херсонській області опор ліній електропередач, що постачають електроенергію на півострів. На півострові після відключення світла був введений режим надзвичайної ситуації.

Зараз ви читаєте новину «Через режим надзвичайної ситуації кримчанам радять піти у відпустку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути