середа, 05 липня 2017 18:09

Cамозванці влаштували провокацію патрульним - у відповідь отримали наручники

Автор: Youtube
  Відеоблогерам надягли кайданки
Відеоблогерам надягли кайданки
До Полтави із Дніпра приїхали відеоблогери, щоб проінспектувати полтавських патрульних. Представлялись журналістами "Дорожнього контролю". Патрульні відповіли наручниками, вважають приїжджих самозванцями.

Відео сутички виклали місцеві ЗМІ в Youtube.

"Дорожній контроль" підтвердив, що таких людей в їхній організації немає.

"Виявилось, що це самозванці. Ніякого представництва "Дорожнього контролю" в Дніпрі немає. Це якийсь "Дорожній контроль України". Люблять провокувати поліцейських, їздять натовпом, а потім викладають оброблені відео, де демонструють тупість правоохоронців. В Полтаві поліцейським допомогли громадські активісти. Автомобіль, який залишили відеоблогери на тротуарі, заблокували. Викликали інспекторів, які затримали блогерів і склали адмінпротоколи", - розповів Геннадій Фетісов, журналіст "Дорожнього контролю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Продавчиня власноруч затримала злодія.

На початку липня місцеві громадські активісти вже влаштовували провокації патрульним. Принесли вінок під двері патрульному поліцейському Денису Сідану. Був надпис приніс похоронний вінок до під'їзду будинку, де живе офіцер. На стрічці вінка вони зробили напис: "Солдатики, бойтесь жить в этом городе. От ребят с оторванными головами". Патрульний у відповідь обіцяв їх виловити і побити (18+).

Автор: poltava.to
  Вінки, які принесли під квартиру поліцейському в Полтаві
Вінки, які принесли під квартиру поліцейському в Полтаві

Керівник Полтавської патрульної поліції Віталій Мельничук повідомив ЗМІ, що його підлеглий Денис Сідан понесе передбачене законом покарання.

У Києві затримали 50-річного чоловіка, який грабував банки. Злочинець щоразу залишав шоколадку або цукерки для касира. Про це під час брифінгу повідомив Андрій Крищенко, керівник столичної поліції.

Зараз ви читаєте новину «Cамозванці влаштували провокацію патрульним - у відповідь отримали наручники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути