середа, 06 квітня 2016 18:51

Бойовики знову заблокували пункт пропуску в Золотому

Бойовики знову заблокували пункт пропуску в Золотому
Фото: ipress.ua

Під час роботи Тристоронньої контактної групи в Мінську українська сторона поставила питання про зрив відкриття автомобільного коридору Лисичанськ-Золоте-Первомайськ-Стаханов представниками ОРЛО.

Про це у Фейсбуці написала прес-секретар Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

"31 березня 2016 року о 10:30 був відкритий КПВВ в Золотому. Саме ОРЛО регулярно піднімали питання відкриття цього КПВВ. Однак, незважаючи на попередні домовленості, досягнуті як в рамках підгруп з гуманітарних і економічних питань, так і на засіданні Тристоронньої контактної групи, представники окремих районів Луганської області з невідомих причин заблокували пропуск людей, автотранспорту і гуманітарних вантажів", - написала вона, вказавши, що сьогодні тристороння контактна група закінчила роботу.

Також, за словами Оліфер, українська сторона очікує, що представники окремих районів Донецької та Луганської областей продовжать роботу зі звільнення незаконно утримуваних осіб.

Раніше повідомлялося, що бойовики продовжують обстрілювати пункт пропуску в Станиці Луганській.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики знову заблокували пункт пропуску в Золотому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути