четвер, 21 квітня 2016 07:53

Бойовики застосували весь арсенал зброї по Мар'їнці

Бойовики застосували весь арсенал зброї по Мар'їнці
Фото: kr.media

У середу, 20 квітня, російсько-терористичні війська 33 рази обстріляли позиції ЗСУ. Із них 9 - із великокаліберного озброєння.

Про це розповів речник прес-центру АТО підполковник Віктор Шубець.

"Ворог продовжує використовувати заборонену зброю в напрямку наших сил. Таких випадків протягом минулої доби було 9.

Із мінометів калібром 120 мм обстрілювали наші позиції в Попасній. Також із калібру 82 мм військовослужбовці ЗСУ були обстріляні у напрямку Зайцевого та Мар'їнки. Усього 14 обстрілів відбулося в районі наших позицій у Мар'їнці. Ворог використовує тут різну зброю: від стрілецької до мінометів.

Що стосується Авдіївки, тут ворог серйозно активізувався. Вів вогонь із мінометів 120 та 82 калібрів. А також стрілецької зброї, включаючи снайперські гвинтівки", - розповів Шубець.

Бійці АТО 14 разів відкривали вогонь у відповідь, більшість - у районах Мар'їнки та Авдіївки. З опівночі російські найманці вже двічі обстріляли українські позиції.

"Близько 1-ї години ночі відбувся обстріл бойовиками наших сил у Золотому. Близько 5-ї години поблизу Мар'їнки бойовики обстріляли наші позиції зі стрілецької зброї. Також там працювали ворожі снайпери", - додав речник штабу.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики застосували весь арсенал зброї по Мар'їнці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 25817
Голосування Чи можливий мир на Донбасі за "формулою Штайнмаєра" (вибори+відведення військ+амністія бойовиків+особливий статус Донбасу)?
  • Так, пора закінчувати війну будь-якими способами
  • Ні, мир буде тільки після перемоги
  • Потрібно далі проводити переговори та залучити до них США
  • Війна в Україні закінчиться тільки після повернення Криму
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути