середа, 03 лютого 2016 17:51

Біля вінницьких багатоповерхівок десятьом іномаркам пробили колеса
6

Фото: фото надане Борисом Максимчуком

Сьогодні в дворі 9-поверхівки по вулиці Грибоєдова пробили колеса 10 автомобілям. Про це написав на своїй сторінці у Фейсбук підприємець Борис Максимчук.

"Пробивали виключно по одному колесі, але не в усіх машинах підряд. Проколи були досить великі. В гумі нараховували по кілька дір. До цього часу лиш спускали, - розповідає Gazeta.ua Борис Максимчук. - Автомобілі на тротуарах не стояли, проходи до під'їздів не перекривали. Жодна з машин не стояла на газоні або дитячому майданчику".

Бізнесмен каже, сусіди, які не мають автомобілів, завжди були не задоволені паркуванням у дворі. Поліцейські прийняли заяву, але розслідувати не збираються.

"Пояснюють, що не має шкоди на 100 тисяч гривень за новим законодавством для фізичних осіб та 250 тисяч гривень для юридичних осіб" - додає Максимчук.

Користувачі мережі зізнаються, колеса пробивають не вперше. Водночас називають водіїв ледачими і жадібними, бо не хочуть ставити машину на майданчиках, відведених для паркування.

У міськраді кажуть, паркувати авто у дворах дозволено. При цьому вони не мають заважали проїзду рятувальникам чи лікарям "швидкої допомоги". Лише не можна виїжджати на газони, тротуари, дитячі та спортивні майданчики.

"Автостоянки у дворах багатоповерхівок - то проблема. Хто ж розраховував, що стільки людей матимуть машини. Мешканці самі визначають, потрібна їм автостоянка чи ні. Особливо пенсіонери проти. Але за два останні роки спільно з жителями облаштували майже 500 паркувальних майданчиків у дворах багатоповерхівок" - пояснив начальник відділу капітального ремонту міського департаменту житлового господарства Сергій Ткачук.

Зараз ви читаєте новину «Біля вінницьких багатоповерхівок десятьом іномаркам пробили колеса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути