Ексклюзиви
четвер, 22 січня 2015 19:51

Безробітних переселенців із зони АТО виганяють із Криму

Федеральна міграційна служба Росії в Криму своїм указом виганяє безробітних переселенців із зони АТО з Криму. Відповідне розпорядження підписане і знаходиться у всіх управліннях міграційної служби.

"Переселенці з Донбасу є громадянами України і не можуть перебувати на території півострова без дозволу на роботу понад три місяці. При наданні такого дозволу - не більше ніж рік. Потім потрібно оформляти російське громадянство", - йдеться в документі.

Придивитися до переселенців та взяти їх під жорсткий контроль закликав і депутат Державної ради Криму.

"Серед переселенців, які приїхали на півострів є представники кримінального світу, які намагаються освоїти нову територію для своїх негативних справ. Тому правоохоронці мають жорстко контролювати цю ситуацію, аби не допустити повторення 90-х років та розгулу злочинності в Криму", - підкреслив Шувайников.

Нагадаємо, 11 грудня 2014 року Федеральна міграційна служба Росії скасувала для переселенців обмеження у 180 діб. Однак, уже 13 січня цього року російська влада знову передумала та змінила свій указ.

Зараз ви читаєте новину «Безробітних переселенців із зони АТО виганяють із Криму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути