Ексклюзиви
четвер, 03 березня 2022 20:07

Спецтема: Війна Росії проти України

Авіаудари російських окупантів по Чернігову: загинули щонайменше 33 особи
3

Унаслідок авіаційних ударів російських окупантів по Чернігову сьогодні, 3 березня, загинули 33 особи. Ще 18 - травмовані.

Через потужні обстріли російських агресорів рятувальні роботи поки призупинено. Про це повідомляє ДСНС України.

Унаслідок авіаційних ударів російських окупантів по Чернігову сьогодні, 3 березня, загинули 33 особи. Ще 18 - травмовані
Фото: t.me/chernigivskaODA
Унаслідок авіаційних ударів російських окупантів по Чернігову сьогодні, 3 березня, загинули 33 особи. Ще 18 - травмовані
Унаслідок авіаційних ударів російських окупантів по Чернігову сьогодні, 3 березня, загинули 33 особи. Ще 18 - травмовані

"Станом на 18:20 внаслідок авіаційних ударів з-під завалів вилучено тіла 33 загиблих та 18 травмованих", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Противник несе великі втрати — Генштаб

Також голова Чернігівської ОДА В'ячеслав Чаус попередив у Telegram про можливі перебої зі зв'язком, інтернетом та електроенергією.

"Все це, аби нагнати паніку та легше просувати фейки. Зарядіть телефони та павербанки. Майте холодну голову, хоч це і важко. Російська та білоруська армії звіріють. Сьогодні з літаків обстріляно багатоповерхівки, ракети летіли на школи. Гинуть мирні. Для ворожих військ нема нічого людського. Схиблені тварини. Та ми встоїмо", - зазначив він.

Російська авіація атакувала дві школи у районі Старої Подусівки на Чернігівщині. Потрапило і в приватні будинки. Також сьогодні російські війська завдали ракетного удару по багатоповерховому житловому масиву у центрі Чернігова. Чимало багатоквартирних будинків пошкоджені, вибиті вікна. Пошкоджено стіни, покрівлі, балкони, подекуди знищені стіни і перекриття.

24 лютого о 4:00 Росія напала на Україну. Російські війська атакували державний кордон України з півночі, зі сходу та Криму. Бої та атаки тривають майже на всьому периметрі державного кордону та в багатьох містах. Верховна Рада запровадила на території України воєнний стан. 1 березня Білорусь вступила у війну проти України. Її техніка незаконно перетнула український державний кордон.

Зараз ви читаєте новину «Авіаудари російських окупантів по Чернігову: загинули щонайменше 33 особи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути