вівторок, 23 січня 2018 11:12

Авіакомпанія Blue Air відкриє новий рейс до Львова

Авіакомпанія Blue Air відкриє новий рейс до Львова
Польоти почнуть виконувати вже навесні. Фото:www.avianews.com

З березня-квітня 2018 року авіакомпанія Blue Air почне виконувати рейси з чеського міста Брно до Львова. Літаки літатимуть двічі на тиждень, - повідомив начальник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис.

Рейси виконуватимуть на літаках Boeing 737-500, що вміщають 126 пасажирів. Детальний розклад польотів та ціни на авіаквитки оголосять найближчим часом, - про це пише Дивись.info.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відкриють польоти до Грузії

"Другим позитивним результатом є підтримка місцевого виробника. Вже сьогодні компанія постачальник вузлів для топових європейських виробників сільськогосподарської техніки, автомобілів та залізничних вагонів ISMM з міста Брно уклала угоду на виготовлення пробної партії виробів з компанією МРМ Україна. Виробничі потужності нашої компанії розташовані у Рудках Самбірського району. Як запевнило керівництво компанії МРМ Україна, найближчим часом чеський партнер отримає перше виконане замовлення. Таким чином Львівщина як виробник продовжує підсилювати свої позиції в автомобільній галузі", – зазначив Роман Матис.

У 2017 році розширили географію польотів і відкрили нові регулярні рейси з/до аеропорту Львова.

Лоукостер Wizz Air відновить рейси між Львовом і Лондонським аеропортом Лутон вже з 1 травня 2018 року. Анонсувалось, що польоти відновлять з 1 вересня, але оновлена інформація в системі бронювання свідчить про інші дати вильотів. Аеропорт Лутон розташований в 48 км від британської столиці.

Зараз ви читаєте новину «Авіакомпанія Blue Air відкриє новий рейс до Львова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути