середа, 25 липня 2018 12:11

"АТОвці - виродки!" - водій маршрутки накинувся на військового

"АТОвці - виродки!" - водій маршрутки накинувся на військового
Водій маршрутки в Запоріжжі погрожував фізичною розправою бійцеві АТО. Фото: bukovyna

У мережу потрапило відео з агресивним водієм маршрутки в Запоріжжі. Він погрожує фізичною розправою бійцеві АТО та ображає його нецензурною лайкою за те, що чоловік захищає Україну від агресора.

На записі чоловік на ім'я Валентин матюками характеризує Україну і звинувачує її у розв'язанні війни на Донбасі. Відео опублікували на сторінці спільноти "Це Україна" в Facebook.

Воно починається з агресивних випадів водія до учасника АТО і звинуваченні у зв'язках з силовими структурами. Від бійки водія стримує поліцейський і знайома йому жінка, яка заступається за бійця і записує конфлікт на камеру.

Далі зйомка триває у приміщенні, де у прихильника "руского мира" намагаються з'ясувати, за що він так ненавидить українських військових. Пояснюють, що вони захищають країну від російського агресора.

"Яку країну?! Від кого?!" - прокричав у відповідь водій. Крім того, обізвав учасників АТО "виродками". А Україну та людей, що носять вишиванки, - "п*дорками" і підкреслив, що вважає це не образою, а "називанням речей своїми іменами".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Загинула родина поліцейського" - з'явилися подробиці аварії в Черкасах

Коли жінка, що знімала усе на камеру, пригрозила заявою в поліцію за заклики до сепаратизму, водій обурився і послався на те, що Україна є демократичною країною.

Обережно, на відео присутня ненормативна лексика!

Водій маршрутки разом з другом побив свого пасажира - інспектора патрульної поліції. Він був не при виконанні і зробив зауваження щодо порушення Правил дорожнього руху.

Зараз ви читаєте новину «"АТОвці - виродки!" - водій маршрутки накинувся на військового». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути