субота, 16 липня 2022 18:24

Спецтема: Війна Росії проти України

Атака на Черкащину: окупанти вдарили по селу

Атака на Черкащину: окупанти вдарили по селу
У Черкаській області зафіксували два вибухи в одному із сіл. Над населеним пунктом здійнявся дим

Російські окупанти обстріляли ракетами Чигиринську територіальну громаду на Черкащині. Поцілили у сільськогосподарське підприємство.

Знищена техніка. Також шкоди завдано не чисельному поголів'ю худоби, написав у Telegram-каналі очільник Черкаської обласної військової адміністрації Ігор Табурець.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ракетний обстріл Одеси: є поранений

"Під час повітряної тривоги маємо два вибухи в одному із сіл Чигиринської тергромади. Попередньо без жертв", - написав Табурець.

На місці працюють рятувальники

Атака на Черкаську область сталася під час повітряної тривого у більшості областей України. Про влучання по регіону о 17:06 повідомляв народний депутат Олексій Гончаренко.

Telegram-канали почали публікувати фотографії, на яких було видно дим, що здіймався над територією однієї з громад Черкащини.

Ще раз область атакували 26 червня. Два "прильоти" зафіксували поблизу обласного центру близько 11:30. У місті виднівся стовп диму.

Постраждала залізниця та житлові будинки. У результаті обстрілу загинув залізничник, троє важкопоранених. Загиблий обслуговував залізничні колії і був на чергуванні.

Зараз ви читаєте новину «Атака на Черкащину: окупанти вдарили по селу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1635
Голосування Що Вас найбільше дратує у Черкасах?
  • ями на дорогах
  • бродячі собаки
  • мало громадських туалетів
  • хамство в громадському транспорті
  • черги до лікаря
  • калюжі після злив
  • свій варіант в коментарях
Переглянути