Ексклюзиви
субота, 17 лютого 2018 04:31

Антон Шевцов, якого зі скандалом вигнали з поліції, пригрозив помстою

Автор: Gazeta.ua
  Антон Шевцов
Антон Шевцов

Скандальний екс-керівник поліції Вінниччини Антон Шевцов через суд вимагав відновити його на посаді. Втім, суд першої інстанції у цьому відмовив.

Про це Антон Шевцов написав у Facebook.

"Суд першої інстанції відмовив мені у відновленні на займаній посаді у зв'язку з порушенням строків оскарження рішення про звільнення. Все правильно, іншого виходу у вас громадяни не було. У розгляд питання вступати було не можна, тому що кругом безлад. Нічого страшного. Я терплячий. Дочекаюся коли ватажки вашої злочинної організації звалять за кордон. Виграю всі суди, отримаю від вас гроші, ну і уявляєте, що я зроблю з тими, хто не втече. А так як в Іспанії і Ізраїль візьмуть не всіх, пропоную вже зараз замислитися про наслідки", - написав Антон Шевцов.

Залишилося 14 місяців, загадково завершив свій допис екс-поліцейський.

"Я збережу для органів досудового слідства всі таємниці, які зберігаю. Наступній владі будуть потрібні тисячі таких як я. Доведеться шукати, затримувати, конфісковувати, заарештовувати майно, доводити до суду справи і супроводжувати розгляд кримінальних справ оновленими судами. Вироки і в'язниця. Все це вмію дуже добре робити. Є 20 річний досвід. Буду брати участь", - зауважив Шевцов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліцейський вимагав $2 тис. за наркотики

Головний поліцейський області Антон Шевцов залишив посаду після мітингів у Вінниці 10-11 березня 2016 року. Активісти Автомайдану звинувачували його у сепаратизмі та підтримці проросійських рухів. Побачили посадовця на відео параду у Севастополі за участі Путіна. Згодом його звільнили.

За 2 місяці слідчий СБУ Андрій Мироненко заявив, що Антону Шевцову нічого не заважає зараз отримати посаду у поліції, навіть керівну. За рішенням суду з нього зняли всі підозри. Немає підтверджень тим заявам про державну зраду і що він ніс небезпеку для України.

Зараз ви читаєте новину «Антон Шевцов, якого зі скандалом вигнали з поліції, пригрозив помстою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути